Despre noi

SC CATREL PROCOM SRL este o companie privata , infintata in 1997 in Romania, stabilindu-si sediul in orasul Bals, judetul Olt. Compania acopera intregul domeniu al constructiilor: arhitectura si design, constructii industriale si civile, agricole , constructii metalice, cladiri administrative, parcuri fotovoltaice,reabilitari de cladiri,lucrari de terasamente,ansambluri rezidentiale,spatii destinate shopping-ului.

Realizarea de spatii de agrement, parcuri ,parcari, pavaje si terenuri de sport reprezinta, de asemenea, o parte din activitatea SC CATREL PROCOM SRL. Acestora li se adauga o serie de proiecte publice si private pe care le-am derulat si le derulam in continuare. Lucrarile noastre au fost receptionate de catre autoritati si beneficiari fara nicio obiectie, in concordanta cu documentatia tehnica si standardele impuse.

SC CATREL PROCOM SRL, datorita vastei experiente in domeniu este recomandata in primul rand de o buna reputatie pe piata romaneasca.Compania noastra beneficiaza de un management modern, personal tehnic de specialitate ,sistem organizational eficient,competenta de a duce la indeplinire proiecte atat in Romania ,cat si pe plan extern.

Compania noastra are capacitatea de a indeplini rolul de antreprenor general si asigura satisfacerea clientului prin managementul calitatii si a eficentei personalului angajat.Resursele umane joaca de asemenea un rol important in organizarea companiei SC CATREL PROCOM SRL.Compania este certificata ISO 9001.

Pana in momentul de fata, compania si-a castigat respectul altor companii si reputatia de a fi capabili sa predam orice proiect cu maximizarea eficientei, minimalizarea costurilor si a timpului de executie si finalizare.

Compania noastra incearca si resuseste sa se adapteze permanent la cerintele pietei, in vederea oferirii unui pachet integrat de servicii, dar si solutii pentru stadiile intermediare de lucrari. Cifra de afaceri este in continua evolutie, datorita cresterii standardelor de calitate.